vesti24.mk

Tag : илинденско послание

ВЕСТИ

Илинденско послание на г.г Стефан: Бог има промислителна улога во историското движење на секој народ

admin
Светиот пророк Илија е значајна старозаветна личност. Иако не напишал ништо, тој самиот, со својот живот, и поучувал и порачал многу, прославувајќи се со чуда...