vesti24.mk

Tag : Илиоски

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ: Ние не сме Срби ниту Бугари, престанете со негаторскиот однос

admin
„Престанете со негаторскиот однос кон Македонија. Престанете да нè навредувате. Ние не сме ниту Срби, ниту србомани, а уште помалку антибугари. Ние сме Македонци. Престанете...