vesti24.mk

Tag : Илија Жежов

ЗАБАВА

Ишијас: Симптоми, причини и начин на превенција – совети од физиотерапевт Илија Жежов

admin
Ишијас е назив за болка која почнува во половината па се шири по должина на нозете и e проследена со трнење, слабост во мускулите или...