vesti24.mk

Tag : Имиграциска виза

СВЕТ

САД наскоро ќе воведат нови прописи за виза: Еве што ќе мора да им откриете ако сакате да патувате во Америка

Ferad Aruc
Патниците ќе мора да ги откријат имињата на сите социјални мрежи кои што ги користеле, да откријат под кои „кориснички имиња“ ги користеле и тоа...