vesti24.mk

Tag : инвалид

ЗАБАВА

Дете на кое му се восхитува целиот свет: 6 години, секој ден, на грб го носи до училиште своето другарче – инвалид

admin
Дете од Кина, Жу Бинџанг (12) го воодушеви целиот свет кога се прошири веста дека тој веќе 6 години на својот грб го носи другарот...