vesti24.mk

Tag : индекс на среќа

ВЕСТИ

Бедата и агонијата кои ги донесе СДСМ, ги потврди ОН

admin
Бедата и агонијата во која се наоѓаат Македонија и македонските граѓаните добија и светска потврда. Обединетите нации во својата потврда за Светски индекс на среќата,...