vesti24.mk

Tag : индијанско лето

ВЕСТИ ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Од утре во Македонија почнува индијанско лето- еве какво време не очекува!

admin
Периодот кој настапува се нарекува „индијанско лето“, што значи следуваат пријатни и сончеви денови пред нас. Терминот „индијанско лето“ настанал во Америка некаде кон крајот...