vesti24.mk

Tag : индустрија

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Пад на бројот на вработени во индустријата, најмногу во преработувачката

admin
Бројот на работниците во индустријата во октомври годинава, во однос на октомври минатата година, е намален за 4,9 проценти, а во периодот јануари – октомври...