vesti24.mk

Tag : инкубатор за бебиња

ВЕСТИ

Црвениот крст почна кампања за набавка на инкубатор за бебиња сместени на Детската клиника

admin
Црвениот крст во рамки на одбележувањето 75 години постоење денеска ја најави кампањата за обезбедување парична донација за Одделот за неонатологија при Универзитетска клиника за...