vesti24.mk

Tag : инкубатор

МАКЕДОНИЈА

Владата ќе расправа за давање инкубатори на клиниките и за други прашања

admin
Информациите за пренамена на средствата за изградба на патните правци Охрид – Пештани и Требеништа – Струга и за сервисирање на долгот за вода и...