vesti24.mk

Tag : иновации

БИЗНИС ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА СВЕТ

10 ИНОВАЦИИ ШТО ЌЕ ЈА ПРОМЕНАТ ИДНИНАТА НА СВЕТСКАТА ЕКОНОМИЈА

Ferad Aruc
Трендови Погледнете ја листата  на иновации што го направи аналитичкиот оддел на Citibank, а кои што ќе го сменат начинот на кој што размислуваме за...