vesti24.mk

Tag : инсо

Uncategorized

Новиот клинички центар со современ хелиодром за транспорт на пациентите (видео)

admin
Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите...