vesti24.mk

Tag : инспекторат

ВЕСТИ

Штипската болница има рок од три дена да го извести ДСЗИ за лекувањето на починатата пациентка

admin
ЈЗУ Клиничка болница Штип треба во рок од три дена да го извести Државниот санитарен и здравствен инспекторат од ПО Штип за утврдената фактичка состојба...