vesti24.mk

Tag : Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“

ВЕСТИ

Отворени денови на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“

admin
Од денеска до четврток, 22 октомври ќе се одбележува манифестацијата „Отворени денови на Институтот за македоноски јазик „Крсте Мисирков“. Во рамките на оваа манифестација ќе...