vesti24.mk

Tag : институции

Uncategorized

Надлежните институции ќе изработат Програмa на економски реформи

admin
Министерството за финансии го отвора процесот за изработка на Програма на економски реформи, за периодот од 2018 до 2020 година. „Овој документ ќе претставува основа...