vesti24.mk

Tag : интегра

ВЕСТИ

Зафировски: Раководни структури од ИНТЕГРА преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, таму ќе продолжиме да се бориме против власта

admin
Веќе слушнавте, поголемиот дел од членовите на претседателството вклучувајќи ме мене како потпретседател и меѓународниот секретар на ИНТЕГРА МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА, потоа носителот на петтата...