vesti24.mk

Tag : интелегенција

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Дознајте колкава е вашата сексуална интелигенција

admin
Одговорете на следниве 25 прашања заокружувајќи ДА или НЕ и откријте колкав е коефициентот на вашата сексуална интелигенција (SQ)! Глумите оргазам ДА/НЕ Разговарате за секс...
ЗАБАВА

Најчестите проблеми на луѓето со висок коефициент на интелигенција

admin
Постои стереотип, според кој, луѓето со висок коефициент на интелигенција буквално можат да се справат со секоја ситуација. Но, на крајот на денот, сите ние сме...
ЗАБАВА

Нивото на интелегенција кај младите се намалува

admin
Ново истражување во Норвешка покажало дека нивото на интелегенција кај младите луѓе се повеќе се намалува. Во изминатите 90 години интелегенцијата кај младите рамномерно се...
ЉУБОВ И СЕКС

Квиз за интелигенција: Проверете колкаво е вашето IQ на тема секс

Ivana
Ако сакате да знаете колку добро ги познавате вашите сопствени сексуални потреби и до кој степен можете да ги препознаете желбите на вашиот партнер, овој...