vesti24.mk

Tag : Интернет измама

ТЕХНОЛОГИЈА

Интернет измами: Внимавајте кога на Фејсбук ќе ве додаде атрактивна девојка…

Ferad Aruc
Требаше да помине некое време додека сите корисници сфатија дека никој нема од Нигерија да им префрли милиони на нивната сметка, ниту пак дека добиле...