vesti24.mk

Tag : Интерпол

ВЕСТИ СВЕТ

Што се случува со шефот на Интерпол?

Ferad Aruc
Интерпол соопштил дека е запознаен со извештаите во врска со наводното исчезнување на Менг. Франција е загрижена поради исчезнувањето на шефот на Интерпол, Менг Хонвеи...
СВЕТ

Интерпол тревога: Украден камион со 34 тони експлозивна хемикалија

Ferad Aruc
Камион со приколка и со над 33 илјади килограми експлозивен материјал бил украден во Белгија. Ова предизвика голема паника во цела Европа. Поради кражбата на...