vesti24.mk

Tag : инфекции

ЗАБАВА

Научниците пронајдоа нов начин за лекување инфекции

admin
Децении назад, антибиотици со широк спектар се даваат за инфекција на синусите или стомачен вирус кои ги чистат повеќето бактерии. Антибитотици третираат вирусни заболувања на...