vesti24.mk

Tag : инфекција

ЗАБАВА

Кои професии имаат најголем ризик од инфекција со коронавирус ?

admin
Европскиот центар за превенција и контрола на болести го анализира појавувањето на т.н. кластери, во овој случај групи од најмалку две заразени со коронавирус, во...