vesti24.mk

Tag : информации

ЗАБАВА

Досега веројатно никогаш не ви паднало на памет дека овие домашни уреди можат да ве шпионираат

admin
Интернетот, чија цел е да го подобри квалитетот на нашите животи, се развива со сè поголема брзина. Сепак, тоа доаѓа и со сајбер закани, предупредуваат...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

5 работи кои можете да ги дознаете со еден телефонски повик

admin
И во минатото исто како и денес, луѓето се интересирале за точни и брзи информации. Кој е телефонскиот број на амбулантата во Велес? Која е...