vesti24.mk

Tag : ИПА фондови

ВЕСТИ

Изгоре ли криминалот со ИПА фондовите со архивата во животна средина

admin
Во пожарот кој што пред некој ден ја зафати зградата на поранешна Комерцијална банка најмногу штета претрпе Државниот инспекторат за животна средина. Огнот, кој според...