vesti24.mk

Tag : Ирсал Јакупи

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

На аџилак годинава ќе заминат 672 верници од Македонија

Ferad Aruc
Од Република Македонија на аџилак ќе заминат 672 верници кои од 11 до 15 август ќе патуваат со четири авионски чартер летови. Ова го изјави...