vesti24.mk

Tag : исклучување од светска

СВЕТ

Русија има сопствен интернет во случај да биде исклучена од светската мрежа

Ferad Aruc
Ако санкциите на Западот доведат да исклучување на Русија од светската мрежа на интернет, оваа земја има сопствен интернет. Барем така тврди помошникот на рускиот...