vesti24.mk

Tag : Исплатени средствата

МАКЕДОНИЈА

Моцарт му ја исплати историската добивка од половина милион евра на Ване Лесноски

Ferad Aruc
Обложувалниците Моцарт вчера ја исплатија најголемата премија во Европа како со-однос во висина на уплатено ливче и остварена добивка! Државата Македонија наплати во својот буџет...