vesti24.mk

Tag : исповед на жените

ЖИВОТ

Зборови на ескорт дама која спиела со повеќе од 10 илјади мажи: “Жени, сами сте виновни што ве користат само за секс“

Ferad Aruc
Постојат многу мислења зошто некои жени остануваат сами, а Гвинет смета дека тоа е поради нивната постојана потреба за емоции и исполнување. “Играјте игри и...