vesti24.mk

Tag : Исповед на Скопјанка

ЖИВОТ

Ја тегне пурата и гледа дали го гледаат “п*чк*” – сабота вечер во Скопје

Ferad Aruc
Сабота вечер. Излезена со другарките у Сокаче. Единственото место у градов каде што луѓето знаат да уживаат. Луѓе кои имаат некакви емоции на нитвните лица....