vesti24.mk

Tag : исполнување на 5 услови

МАКЕДОНИЈА

Побарајте надомест од 7.600 денари ако ги исполнувате овие 5 услови

Ferad Aruc
На 20.09.2017 година во сила стапи Законот за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизација на претпријатијата со доминантна сопственост на државата со кој околу...