vesti24.mk

Tag : истегнување

ЗАБАВА

Не го прескокнувајте истегнувањето – тоа е важен дел од вашата фитнес рутина!

admin
Истегнувањето е важен дел од фитнес рутината, а експертите велат дека повеќето луѓе прескокнуваат ваков важен дел за време на вежбање! Оправдувањето за прескокнување на...
ЗАБАВА

Никогаш не ги правете овие работи после вежбањето

admin
Иако мислите дека со вежбањето ги решавате сите проблеми, сепак постојат некои работи кои не треба да ги правите штом завршите со физичката активност. Избегнувајте...