vesti24.mk

Tag : истечени пасоши

ВЕСТИ

Македонците со истечен пасош низ светот нема скоро да дојдат до патна исправа

admin
Македонските граѓани кои се наоѓаат во странство а на кои им е истечен пасошот нема во скоро време да дојдат до патна исправа. Иако тие...