vesti24.mk

Tag : историски личности

ВЕСТИ

Заев: Со Бугарија се договориме за 5 историски личности и 3 историски периоди, и за Гоце Делчев сме блиску

admin
Имаме решено пет историски личности и три историски периоди, тоа го потврди и бугарската страна. Подготвени сме да ги објавиме и подготвени сме да почне...