vesti24.mk

Tag : Историски Македонија не Постоило

МАКЕДОНИЈА

Пратеник на Сириза: Историски докажано е дека не постои македонска нација

Ferad Aruc
Пратеникот на владеачката партија во Грција, СИРИЗА од регионот на Солун, Димитрис Мардас, смета дека сложено име со терминот Македонија за Грција е второто најдобро...