vesti24.mk

Tag : Историски модели

АВТОМОБИЛИ

Најлуксузни топ 5 модели во историјата на Mercedes (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Од Mercedes 540 K до современиот Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, погледнете ги топ 5 најлуксузните модели во историјата на Mercedes. Германскиот произведувач во рамките на YouTube...