vesti24.mk

Tag : истражувачи

ЗАБАВА

ЗА ВЛАКНО ИЗБЕГНАА СМРТ: Двајца истражувачи ќе беа згмечени од санта лед на Арктикот (ВИДЕО)

admin
Двајца истражувачи на Арктикот за влакно избегнале смрт откако санта ледот на кои што се качиле се превртила и за малку ќе ги згмечела. Фред...