vesti24.mk

Tag : истражувања

ЗАБАВА

Истражување: Децата со чести изливи на бес се поуспешни личности

admin
Нови истражувања го потврдуваат и онаа популарното уверување дека ако детето има чести изливи на бес и бунт против вас, тоа многу веројатно ќе биде...
ЗАБАВА

Што се случува со мозокот на вашето куче кога сте по цели денови дома?

admin
Истражувањата, коишто беа неодамна направени, покажаа дека повеќе од 50% од сопствениците на кучиња, времето поминато во изолација го поднеле полесно, такашто максимално му се...