vesti24.mk

Tag : Исус Христос

ЗАБАВА

Ова е местото каде што свети Јован го крштевал Исус Христос (ФОТО)

admin
Ова е местото на реката Јордан каде што свети Јован Крстител го крштевал Господ Исус Христос. Според евангелието, Исус дошол на реката Јордан, каде Јован Крстител проповедал и...
ЗАБАВА

Неверојатно: Пчели го направиле ликот на Исус од саќе (ФОТО)

admin
До сега невидено, семејство кое брои над 20.000 пчели, од саќе успеале да го ннаправат ликот на Исус Христос. Вистина или монтажа, коментарите се поделени-...
ЗАБАВА

Суеверието за петок 13 уште од исусово време: Тајната вечера била на овој ден, и предавството на Јуда

Ivana
Некои истражувачи сè уште го бараат коренот на така наречениот црн петок или петок 13. Има повеќе верувања за потеклото на суеверието за петок 13:...