vesti24.mk

Tag : Исчезната

МАКЕДОНИЈА

Се нуди награда од 25 000 долари за информација за студентка од Македонија која исчезна во Холивуд САД

Ferad Aruc
Околу две недели се трага по 25 годишната студентка од Македонија Адела Шабани која без трага изчезнала од својот дом. Американската полиција нуди 25 илјади...