vesti24.mk

Tag : Итни мерки

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Активирани итните мерки против загадувањето на воздухот

Ferad Aruc
Ослободување од работни обврски на бремените жени, лицата постари од 60 години, како и лицата со хронична астма, прележан миокарден инфаркт или мозочен удар, без...