vesti24.mk

Tag : ишијас

ЗАБАВА

Ишијас: Симптоми, причини и начин на превенција – совети од физиотерапевт Илија Жежов

admin
Ишијас е назив за болка која почнува во половината па се шири по должина на нозете и e проследена со трнење, слабост во мускулите или...
ЗАБАВА

Како да си помогнете кога е критично- едноставни вежби за да се ослободите од болката при ишијас

admin
Наместо лекови за смирување и болки пробајте ги овие вежби кои делуваат многу брзо и подобро. Ишијадичниот нерв е најголемиот нерв во организмот. Тој започнува...