vesti24.mk

Tag : ијз

ВЕСТИ

Донација од САД, ИЈЗ доби најсовремена опрема во Институтот каде се прават тестовите за коронавирусот

admin
Со донација од амбасадата на САД, Институтот за јавно здравје доби кабинет со најсовремена опрема. Лабораторијата на Институтот каде се прават ковид тестовите доби биосигурност...