vesti24.mk

Tag : и нивните светски брендови

ЖИВОТ

Седум генијалци и нивните познати брендови во кои никој не верувал

Ferad Aruc
Тешко е да се замисли, но повеќето најголеми корпорации кои денес го “поседуваат” светот, настанале во мали гаражи во соседството. Сајтот “Bright Side” дознава какви...