vesti24.mk

Tag : кабли од струја

МАКЕДОНИЈА

Ако низ двор ви минуваат кабли од телефон или струја – побарајте надомест

Ferad Aruc
Граѓаните и инвеститорите отсега ќе можат од дома да проверат дали низ нивна или друга локација за која се заинтересирани поминува инфраструктурен објект преку геопорталот...