vesti24.mk

Tag : кавги

ЗАБАВА

Стресот поради финансиските проблеми сериозно го нарушува вашето здравје, како да се справите со него?

admin
Сите сме под стрес, скоро секој ден, а во повеќето случаи причината се парите. Мали плати, заеми, кредити, сите овие работи имаат сериозни последици врз...
ЗАБАВА

Мудрите луѓе избегнуваат кавги- ова се трите најчести причини за конфликт

admin
Мудрите луѓе работат на одржување на хармонијата и во секоја прилика ги избегнуваат кавгите. „А мудроста најпрво е чиста, потоа миротворна, попустлива, послушна, полна со...