vesti24.mk

Tag : каде што живее.

АВТОМОБИЛИ

Турски бизнисмен платил 3,4 милиони фунти за супер-автомобил, а не смее да го вози каде живее

Ferad Aruc
Турскиот бизнисмен Туфан Калман тужи лондонската компанија за продажба на „суперавтомобили“ откако му продале Пагани Зонда 760 Купа за 3,4 милиони фунти без дозвола да...