vesti24.mk

Tag : кадифени мечиња

ЗАБАВА

Во автомобилите на овие полицајци има кадифени мечиња, причината ќе ви ги разбуди емоциите (ВИДЕО)

admin
Во последните неколку години се појавуваат повеќе снимки на холандкски сообраќајни полицајци со полни багажници со играчки. Главно меѓу играчките, најмногубројни се кадифените мечиња. Причината...