vesti24.mk

Tag : Кадмиум

ЗАБАВА

Не се залетувајте по евтин накит- може сериозно да ви го загрози здравјето

admin
Кадмиум е метал кој се користи за изработка на накит, а најмногу се содржи во евтиниот, кој сериозно може да го загрози здравјето. Станува збор...