vesti24.mk

Tag : Кад замиришу јорговани

ЗАБАВА

Весна Змијанац и Дино Мерлин ќе ја препеат „Јорговани“

admin
Една од најпопуларните песни во поранешна Југославија, „Кад замиришу јорговани“, ќе добие нова верзија. Песната повторно ќе ја испеат Дино Мерлин и Весна Змијанац, но...