vesti24.mk

Tag : Казнување

БАЛКАН

Сообраќајната полиција од денес почнува со казнување за овој престап!

Ferad Aruc
Доколу се решите да патувате за првомајските празници во соседна Србија, треба да бидете внимателни. Имено тамошната сообраќајна полиција во петок ќе почне да ги...