vesti24.mk

Tag : каква што не сме ја виделе

ЗАБАВА

Марјана Станојковска каква што не сме ја виделе досега (ФОТО)

Ferad Aruc
Насмеана од шестка до шестка, Марјана Станојковска со широка насмевка доби многу коментари и лајкови на социјалните мрежи. За тоа дека Марјана често знае да...